Card cadou

REGULAMENTUL DE UTILIZARE
“CARD CADOU – LA PROMENADA“

I. EMITENT:

SC Promenada Sisi S.R.L., cu sediul în Rasnov, str. Teilor, nr.88, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J08/662/2012, C.I.F.: RO 30142660 este emitenta Cardurilor Cadou La Promenada (denumite in continuare carduri cadou), denumita in continuare „EMITENT”.

II. CONDITII DE ACHIZITIE

1. Orice persoană care doreşte să ofere un cadou cu o valoare prestabilită, valoare ce poate fi folosită pentru achitarea consumaţiei în restaurantul La Promenada sau pentru serviciile de livrare la domiciliu, poate să achiziţioneze un card cadou, pe care să îl ofere persoanei pe care o are în vedere.

2.Cardurile cadou pot fi achiziţionate de orice persoană fizică sau juridică, indiferent dacă are sau nu domiciliu in Romania.

3.Cardurile cadou sunt disponibile cu valori de 150 si 300 de lei.

4.Cardul cadou dupa utilizare poate fi preschimbat cu card de discount. Mai multe detalii privind cardul de discount le gasiti pe https://www.lapromenada.ro/card-cadou/

5. Posesorul cardului cadou beneficiaza de un discount de 10% la consumaţia în restaurant şi 5% la comenzile online.

6. Fiecare card are o valoare unică înscrisă pe faţă, iar pe verso un cod de client si un cod unic de bare, care va fi citit la momentul plăţii utilizand cardul în cauză sau se va comunica telefonic în cazul livrării la domiciliu.

 

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

În scopul derulării programului de discount SC PROMENADA SISI SRL colectează date cu caracter personal.

Politica SC PROMENADA SISI SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, publicată pe site-ul www.lapromenada.ro, explică de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii, tipurile de informații pe care le colectăm, modul în care utilizăm aceste informații și ce drepturi aveți în legătură cu datele personale pe care vi le prelucrăm.

Pentru a deveni posesor al cardului de discount oaspetele trebuie să își manifeste acordul cu aceasta.

La înscriere, este necesar a fi furnizate numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Fără aceste date contul nu va putea fi creat.

Datele ce privesc numele și prenumele vor putea fi utilizate pentru identificarea utilizatorului și adresarea personalizată din comunicare prin e-mail.

Numărul de telefon va putea fi utilizat pentru validarea rezervărilor făcute de către oaspete

E-mail-ul va putea fi utilizat pentru identificarea unică a contului creat, precum și pentru transmiterea de comunicări comerciale.

Datele nu vor fi folosite pentru a trimite comunicări de marketing decât dacă persoana vizată și-a dat acordul în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, există o opțiune ușor de folosit pentru dezabonare (retragerea consimțământului) în orice moment, astfel:

Dezabonare –  se poate face din orice e-mail primit din partea programului de discount.

Datele cu caracter personal mai pot fi folosite acolo unde este in interesul legitim al societății să administreze, să crească și să își dezvolte afacerea: pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a își proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală.

Datele cu caracter personal vor fi stocate doar atât timp cât este necesar. Cu excepția situației în care legea prevede altfel, de regulă vor fi prelucrate cel mult 3 ani de la data încetării calității de membru în programul de discount.

Divulgarea către terți

Datele personale nu vor fi divulgate persoanelor terțe, cu excepția situațiilor în care divulgarea este necesară pentru a putea oferi serviciile noastre.

În anumite situații putem fi nevoiți să dezvăluim date personale pentru a ne conforma unei solicitări legale, atunci când considerăm de bună credință că divulgarea datelor este necesară pentru investigarea fraudelor, protejarea drepturilor, siguranța clienților sau angajaților noștri.

Persoanele vizate au următoarele drepturi:

– dreptul de acces la date

– dreptul la rectificare

– dreptul la ștergerea datelor

– dreptul la restricționarea prelucrării

– dreptul la portabilitatea datelor

– dreptul la opoziție

– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată

– dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În legătură cu oricare dintre drepturi sau cu o solicitare în exercitarea acestora, persoana vizată poate contacta responsabilul cu protecția datelor direct prin e-mail la adresa promenada.sissy@gmail.com

Vom încerca să răspundem la solicitare în termen de 15 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea cererii. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, persoana vizată va fi informată despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

Vom investiga și vom încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor cu caracter personal, dar în cazul unei nemulţumiri legate de răspunsul primit, persoana vizată poate face o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania. 031.8059.211 /031.8059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.