Program si tarife pentru locul de joaca din interior

       Tarife și reguli acces în locul de joacă

Supravgeherea copiilor de catre însoţitori  este obligatorie pe toata durata şederii în spaţiul de joacă. Accesul in locul de joaca este este taxat cu 30 ( treizeci ) lei / de copil pentru o durata de timp de maxim 3 ore . Aceasta taxa se aplica numai in cazul in care consumatia facuta nu se apropie sau nu atinge pragul minim impus in regulamentul de utilizare.

Nu se percepe aceasta taxa in situatia in care copii si insotitorii  au facut  consumatie bar & bucatarie, in cadrul restaurantului La Promenada :

  • minim  20 ( douazeci ) lei / persoana in zilele de luni – vineri
  • minim 35  ( treizeci ) lei / persoana in zilele de sambata si duminica.

In orice situatie durata maxima de utilizare a locului de joaca este de 3 ( trei ) ore.

Locul de joaca din interior poate fi folosit doar de clientii restaurantului conform regulamentului de utilizare care este afisat la intrarea in locul de joaca si pe ultima coperta a meniului .

Program si tarife pentru aniversari de copii.

Restaurantul La Promenada  dispune in interior de un loc de joaca pentru copii  de 100mp . Pentru petrecerile aniversare de copii se petrcepe urmatorul tarif  :

 –  45 ( treizecisicinci ) lei / persoana ( copil sau adult insotitor ) .

 Din aceste tarif pentru copii  20 lei/ copil este accesul in locul de joaca, 3 lei / copil este taxa pentru servirea desertului adus de client iar de 22 de lei se comanda a la carte bauturi racoritoare si preparate culinare.

Adultii trebuie sa faca obligatoriu o consumatie de 42 de lei iar 3 lei/ adult reprezinta taxa pentru servirea desertului adus de client.

Pentru rezervari se percepe avans 50 % din tariful  pentru numarul de copii si adulti extimat.

Nu suntem un centru de evenimente și dorim sa ramanem un restaurant  a la carte .  În acest sens pentru a evita refuzul clientilor care doresc sa serveasca masa in regim de a la carte,  rezervam mese pentru petreceri de copii  dupa urmatorul program  :

                            Luni – Vineri  11.00 – 19.00

                            Sambata, Duminica  10.00 – 13.00

 Durata unei  petreceri  pentru copii este de maxim 3 ore , nu se accepta depasiea acestei perioade .

Tortul  este singurul produs care se accepta sa fie adus de catre beneficiar si numai insotit de  certificat de conformitate.

Pentru serviciul de servire desertul clientului se percepe o taxa de 3 ( trei ) lei / pers.

     

Comentariile sunt închise.