Loc de joaca

La Promenada

Copii fericiți, parinți liniștiți !

Locul de joaca din interior poate fi folosit doar de clientii restaurantului conform regulamentului de utilizare afisat in locul de joaca .

Pentru a avea acces gratuit in locul de joaca este obligatoriu a se face consumatie in restaurant de minim 35 lei / copil si 55 lei / adult. In cazul in care valoarea totala a notei de plata nu atinge pragul minim de consumatie impus( X adulti x 55 lei + X copii x 35 lei ) se va percepe o taxa de 20 lei / ora / copil. In acest caz durata maxima de utilizare a spatiului de joaca este de 2 ore. Ora nu se divizeaza, indiferent cu cate minute se va depasi se va achita contravaloarea unei ore.

In orice situatie durata maxima de utilizare a locului de joaca este de 3 ( trei ) ore.

Supravgeherea copiilor de catre însoţitori este obligatorie pe toata durata şederii în spaţiul de joacă.

La Promenada

Reguli pentru mese festive

Nu suntem un centru de evenimente pentru copii și dorim sa ramanem un restaurant a la carte. În acest sens pentru a evita refuzul clientilor care doresc sa serveasca masa in regim de a la carte, rezervam mese pentru evenimente festive cu urmatoarele conditii:

– Pentru copii – acces in locul de joaca 2-3 ore maxim, la alegere unul din urmatoarele preparate: Spaghete Bolognese, Snitel din piept de pui sau Piept de pui la gratar cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si salata de varza, mini pizza + sos dulce si 2 sucuri la 250 ml.
– Pentru adulti obligatoriu meniu prestabilit: antreu + fel principal individual. Meniurile comandate si neconsumate se vor livra la pachet.
– Nu se accepta introducerea din exterior de mancare, bauturi alcoolice sau nonalcoolice.
– Tortul este singurul produs care se accepta sa fie adus de catre client si numai insotit de certificat de conformitate.
– Pentru serviciul de servire a desertului adus de client se percepe o taxa de 50 lei.
– Nu se accepta artificii pentru tort, doar lumanari.
– Nu rezervam mai mult de 25 de locuri / rezervare (adulti + copii). Programul pentru mese festive in care nr de copii este mai mare decat nr de adulti este urmatorul : luni – vineri 11.00 – 19.00 ; sambata -duminica 10.00 – 13.00.
– Pentru fiecare rezervare se percepe avans de 150 lei.
– Nu se i-a mai mult de o rezervare / zi / interval orar.
– Nu se rezerva mese in balcon.

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.