CATERING SI LIVARI MANCARE LA DOMICILIU

LA VREMURI NOI, SERVICII NOI !

Începând de mâine 18.03.2020 vom desfășura servicii de catering și  livrare la domiciliu . În acest sens am dat în folosință o platform  de comenzi  online (https://www.lapromenada.ro/comanda-online ) și am adaptat meniul nostru la situația actuală. Preparatele sunt pregătite și livrate  de personalul nostru care este perfect sănătos .Pentru a reduce timpii de așteptare  veți avea și posibilitatea să ridicați personal  peparatele de la sediul restaurantului cu mențiunea că nu veți avea acces în interiorul restaurantului , preparatele vă vor fi înmanate la ușa de la intrare în restaurant.
Pentru a reduce  riscul de contaminare, restaurantul a fost  închis din data de 14.03.2020 începând cu orele 20.00 iar accesul în salonul de servire si în locul de joacă va fi interzis  până  cand situația va reveni la normal.
Din responsabilitate  și pentru siguranța sănătăți  clienților și angajaților noștri,   asigurăm transportul personalului, la și de la locul de muncă, cu autoturisme proprii, pentru a evita  transportul în comun sau cu  taximetre.
Vom face livrări în Râșnov, Bran, Zărnești,  Cristian, Vulcan, Metro Ghimbav  pana la Hornbach.
Vă  mulțumim pentru încredere .

Comentariile sunt închise.