Aperitive

Brânză de burduf pane cu nucă, dulceaţă de roşii şi mentă

200 / 80g

Ingrediente pentru 1 portie:

Branza de burduf, Pulpa de rosii, Smantana 15% pentru gatit La Dorna, Zahar tos, Pesmet, Miez de nuca, Oua de gaina,Menta proaspata

Valori nutritionale pentru 100g:

563,32 Kcal / 2354,68 Kj, Grăsimi: 31,43 g, Acizi Grași Saturați: 12,19 g,
Glucide: 47,86 g, Zaharuri: 32,61 g, Proteine: 20,49 g, Sare: 1,22 g.

Alergeni:

gluten, lactoza, oua, nuci

38.00 Lei

Caşcaval pane

200g

Ingrediente pentru 1 portie:

cascaval, oua de gaina, faina alba, pesmet, sare de masa, piper negru macinat

Valori nutritionale pentru 100g:

458,78 Kcal / 1917,68 Kj, Grăsimi: 30,25 g, Acizi Grași Saturați: 19,16 g,
Glucide: 9,79 g, Zaharuri: 0,93 g, Proteine: 36,71 g, Sare: 2,46 g.

Alergeni:

oua, gluten

29.00 Lei

Gustare Romanească (platou pt 4 pers.)

1500g

Ingrediente pentru 1 portie:

grujoane de pui, grujoane de salau, salam crud uscat, slănină afumată, jumări, cârnaciori de porc picanţi, cașcaval, telemea de vacă, branză de burduf,roşii cherry, ceapă roșie, castraveţi

Valori nutritionale pentru 100g:

273,1 Kcal / 1141,55 Kj, Grăsimi: 23,35 g, Acizi Grași Saturați: 8,35 g, Glucide:
1,9 g, Zaharuri: 1,27 g, Proteine: 13,75 g, Sare: 1,71 g.

Alergeni:

lactoza

150.00 Lei

Carpacio de vită

310g

Ingrediente pentru 1 portie:

muschi de vita, rucola, parmezan, ceapa caramelizata, sos pesto, ulei de masline, unt, focacia

Valori nutritionale pentru 100g:

122.63 Kcal / 497.57 Kj, Grăsimi: 3.01g, Acizi Grași Saturați: 1.09g,
Glucide: 15.58g, Zaharuri: 0.43g, Proteine: 8.05g, Sare: 0.10g, Fibre: 0.69

Alergeni:

lactoza, gluten; Aditivi : Lizozim – E1105

54.50 lei

Humus cu ardei copţi şi focacia

150/50/150g

Ingrediente pentru 1 portie:

boabe de naut fierte, seminte de susan, boia de ardei iute, turmenic, chimion, usturoi, sare de masa, piper negru macinat, salata iceberg, ardei capia copt,lamaie,faina, drojdie proaspata, ulei de masline, faina de semola,sare de masa, zahar tos, apa, oregano uscat

Valori nutritionale pentru 100g:

200,94 Kcal / 839,92 Kj, Grăsimi: 5,72 g, Acizi Grași Saturați: 0,72 g, Glucide:
30,77 g, Zaharuri: 1,11 g, Proteine: 35,75 g, Sare: 0,71 g.

Alergeni:

gluten, seminte de susan

39.50 Lei

Salată vegetariană cu dresing de rodie

310g

Ingrediente pentru 1 portie:

Fasole rosie boabe , Fasole alba boabe, Ardei gras rosu,Rosii cherry, Crutoane, Boabe de naut fierte, Castraveti,Porumb boabe, Masline negre feliate, Ulei de masline, Otet de vin, Frunze de patrunjel, Sare de masa, Piper negru macinat, Tabasco, dresing de rodie.

Valori nutritionale pentru 100g:

165,87 Kcal / 693,35 Kj, Grăsimi: 6,48 g, Acizi Grași Saturați: 0,97 g, Glucide:
20,61 g, Zaharuri: 2,81 g, Proteine: 5,5 g, Sare: 0,91 g

Alergeni:

gluten, dioxid de sulf si sulfiti

36.00 Lei

Salată grecească

400g

Ingrediente pentru 1 portie:

telemea de oaie, castraveti, roşii cherry, măsline, ardei gras, sare, piper, ulei de măsline, focacia, oregano.

Valori nutritionale pentru 100g:

102,33 Kcal / 411,32 Kj, Grăsimi: 5,60g, Acizi Grași Saturați: 2,04 g,
Glucide: 8,25g, Carbohidrati zaharuri: 0.93, Fibre: 0,67g, Proteine: 3,61g, Sare: 0,75g.

Alergeni:

gluten, lactoză
ADITIVI : acid lactic-E270, acid ascorbic – E300

38.00 lei

Salată caesar cu pui

450g

Ingrediente pentru 1 portie:

Smantana de gatit La Dorna, Oua de gaina, Usturoi, Parmezan, Lamaie, Ulei de masline, Sos Worcester (contine: otet de malt(ORZ), hamsii(peste), Anchoa in ulei vegetal, Capere in otet, Piept de pui dezosat fara piele, Focacia (Faina, Drojdie proaspata, Ulei de masline, Faina de semola, Sare de masa, Zahar tos, Apa, Oregano uscat, Rosii cherry, Salata iceberg, Castraveti, Ceapa rosie, Ardei
gras rosu.

Valori nutritionale pentru 100g:

205,11 Kcal / 857,37 Kj, Grăsimi: 8,23 g, Acizi Grași Saturați: 3,69 g, Glucide:
19,34 g, Zaharuri: 3,15 g, Proteine: 13,91 g, Sare: 0,46 g.

Alergeni:

gluten, oua, lactoza, peste

39.50 Lei
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.