Specialitatea Chef Bucatar

OBRĂJORI DE VĂCUŢĂ ÎN SOS DE CONIAC brunoise de legume şi orez negru

160/60/180g

Ingrediente pentru 1 portie:

OBRĂJORI DE VĂCUŢĂ ÎN SOS DE CONIAC (sous vide), brunoise de legume şi orez negru
(muschi mandibular de vită, orez negru, roşii cherry, dovlecei, vinete, morcovi, ciuperci, praz, ardei gras, unt, sare, piper

Valori nutritionale pentru 100g:

243,28 Kcal / 1016,9 Kj, Grăsimi: 16,77 g, Acizi Grași Saturați: 7,34 g, Glucide:
10,78 g, Zaharuri: 0,87 g, Proteine: 10,94 g, Sare: 0,23 g.

Alergeni:

lactoza

78 lei
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.