Specialitatea Chef Bucatar

OBRĂJORI DE VĂCUŢĂ ÎN SOS DE CONIAC şi orez negru cu unt

160/60/180g

Ingrediente pentru 1 portie:

Falcuta de vita(muschi maseteri-produs congelat), unt 65%, coniac, sare, piper negru macinat, orez salbatic, ulei de floarea soarelui, praz.

Valori nutritionale pentru 100g:

Nutrient Valoare / Portie Valoare / 100g
Valoare energetica Kcal 91.51
Valoare energetica Kj 356.13
Grasimi 5.35
Carbohidrati 2.59
Carbohidrati zaharuri 0.67
Proteine 8.03
Sare 0.76
Acizi grasi saturati 1.28
Fibre 0.33

Alergeni:

lactoza

95 lei
expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.