Regulament utilizare loc de joaca

Dorința noastră este ca toți oaspeții sa se simtă cat mai bine la LA PROMENADA ! din acest motiv am alcatuit o listă de reguli pentru ca cei ce ne vizitează sa fie în siguranță și se poată bucura în voie de locul nostru de joacă.

Locul de joaca din interior poate fi folosit doar de clientii restaurantului conform prezentului regulamentului de utilizare.

Pentru a avea acces gratuit in locul de joaca este obligatoriu a se face consumatie in restaurant de minim 35 lei / copil si 55 lei / adult. In cazul in care valoarea totala a notei de plata nu atinge pragul minim de consumatie impus(  X adulti  x 55 lei  +  X copii x 35 lei  ) se va percepe o taxa de 20 lei / ora / copil. In acest caz durata maxima de utilizare a spatiului de joaca este de 2 ore. Ora nu se divizeaza, indiferent cu cate minute se va depasi se va achita contravaloarea unei ore.

In orice situatie durata maxima de utilizare a locului de joaca este de 3 ( trei ) ore.

Prezentul regulament se aplica tuturor celor care intra la locul de joaca.

Prin intrarea la locul de joaca acceptati toate prevederile prezentului regulament. Cititi-l si explicati-l copiilor pe care ii insotiti.

SC Promenada Sisi SRL nu se face responsabila de nici-o consecinta rezultata in urma necitirii regulamentului sau nerespectarii regulilor cuprinse in acesta.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela.

 

Pentru securitatea copiilor d-voastra vă rugăm sa respectați urmatoarele reguli:

1. Utilizarea locului de joaca se va face respectand prevederile  regulamentului de utilizare a locului de joaca, pe care adultii care insotesc copii trebuie sa il citeasca si sa-l explice copiilor inaintea intrarii la joaca si sa se asigure ca acestia il respecta pe toata perioada cat se afla in incinta locului de joaca.
2. Structura de joaca modulara etajata se adreseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 3 si 10 ani, cu greutate corporala sub 40 de kg. si inaltime cuprinsa intre 85 cm – 140 cm. Copiii cu varsta sub 3 ani si/sau cu o inaltime mai mica de 85 cm au acces doar in piscina cu bile si in trambulina.
3. Insotitorii adulti ai copiilor care intra cu acestia la locul de joaca, le poarta de grija in totalitate si isi asuma intreaga responsabilitate pentru proprii copii. Este interzisa utilizarea echipamentelor de joaca de catre adultii.
4. Este interzis accesul in spatiul de joaca cu incaltaminte cu toc si orice fel de incaltaminte utilizata in exterior, regula valabila atat pentru copil, cat si pentru insotitor, parinte. Accesul in spatiul de joaca este permis doar in sosete pentru copii iar adulti sunt obligati sa isi puna protectie pentru incaltaminte. Protectia pentru incaltaminte se distribuie gratis si se gasesta la intrarea in locul de joaca.
5. Locul de joaca este supravegheat video, SC Promenada Sisi SRL nu isi asuma nici-o responsabilitate pentru :
a) certurile, loviturile, accidentele si relatiile dintre copii.
b) accidentele, lovirile provocate din nerespectarea de catre copii a regulilor de utilizare a locului de joaca, a regulamentelor, a folosirii necorespunzatoare a echipamentelor, aparatelor de joaca si jucariilor, din necunoasterea regulilor prezentului regulament datorata necitirii acestora de catre insotitori.
c) accidentele, loviturile provocate din cauza problemelor de sanatate mentala, psihica, etc si motricitate ale copiilor;
d) problemele aparute din incapacitatea sau slaba capacitate de comunicare a copiilor intre ei .
e) pentru neglijenta adultilor insotitori.

Fiecare persoana care insoteste la restaurant copilul sau copii este obligata sa il / ii supravegheze pe toata durata cat acesta / acestia se afla in interiorul locului de joaca.

6. “La Promenada” nu tolereaza cearta, bataia, comportamentul violent, agresiv,obscen, limbajul urat, glumele rau intentionate ale copiilor sau insototorilor acestora vis-a-vis de ceilalti copii/insotitori/personal. In situatiile enumerate, persoanele implicate voi fi obligate sa paraseasca locul de joaca si restauranul imediat .
7. Copiilor li se interzice sa aiba asupra lor obiecte ascutite, precum cutite, bete, creioane, pixuri, chei si alte obiecte contondente in timpul utilizarii locului de joaca. In cazul introducerii acestora in locul de joaca parintele este unicul responsabil pentru orice consecinta intelegand si raspunderea pentru accidentele provocate altor copiii sau distrugerile realizate.
8. In timpul jocului in piscina cu bile, capul copiilor trebuie sa fie intotdeauna la suprafata si acestia nu au voie sa arunce cu bile in afara perimetrului sau sa se arunce de la inaltime in bile.
9. Se interzice alunecarea cu capul inainte sau urcarea de jos in sus pe tobogan;
10. Se interzice impingerea altor copii pe scari sau in oricare alt loc din spatiul de joaca.
11. Copiii nu au voie sa se catere pe plasa de protectie.
12. Nu se admite urcarea jucariilor din perimetrul de joaca in modul/tobogan/trambulina.
13. Se interzice accesul in locul de joaca a copiilor care sufera de vreo afectiune medicala, incluzand raceli, viroze, boli contagioase, etc. Copiii cu probleme psihice, mentale, de vedere sau de motricitate trebuie insotiti de un adult care isi asuma responsabilitatea pentru acestia.
14. Este interzis accesul cu mancare si bautura in locul de joaca.
15. Este interzisa distrugerea jucariilor si a spatiului de joaca (inclusiv prin scuipat, murdarire, zgariere, rupere, smulgere, lovire). Daca totusi se produce distrugerea de catre copil, parintele isi asuma responsabilitatea achitarii contravalorii pagubelor.
16. Va rugam sa curatati mainile/ sa spalati mainele cu apa si sapun la intrare, la iesire si dupa folosirea toaletei.
17. Copiii nu trebuie sa-si aduca propriile jucarii in spatiul nostru de joaca, daca totusi introduc jucarii care nu ne apartin, nu raspundem pentru acestea.
18. Este interzisa intrarea copiilor la locul de joaca cu telefonul mobil, sisteme mp3, aparate audio cu fire, lanturi lungi in jurul gatului, brose cu ac si alte obiecte care ar putea reprezenta un pericol pentru purtator sau ceilalti copii.
19. Este interzis jocul cu apa de baut sau alte lichide.
20.Este interzisă utilizarea trambulinei de către mai multi copii în același timp, deoarece crește riscul de accidentare.
21. In perioadele aglomerate, sambata si duminica nu se accepta intrarea a 2 insotitori cu un singur copil;
22. Este obligatorie pastrarea curateniei si respectarea normelor igienico-sanitare.
23. “La Promenada” isi rezerva dreptul de a limita la un moment dat accesul la locul de joaca anuntand perioade de pauza atunci cand situatia o impune. De asemenea ne rezervam dreptul de a inchide locul de joaca pe o anumita perioada de timp fara anuntare prealabila.
24. Respectand regulile de mai sus, atat copiii dvs. cat si ceilalti copii se vor juca in siguranta , si vor petrece in mod placut, civilizat si distractiv la noi.

 

Tarife și reguli pentru mese festive

 

Nu suntem un centru de evenimente pentru copii și dorim sa ramanem un restaurant a la carte.  În acest sens pentru a evita refuzul clientilor care doresc sa serveasca masa in regim de a la carte, rezervam mese pentru evenimente festive cu urmatoarele conditii:

– Pentru copii   – acces in locul de joaca 2-3 ore maxim, la alegere unul din urmatoarele preparate: Spaghete Bolognese, Snitel din piept de pui sau Piept de pui la gratar cu piure de cartofi sau cartofi prajiti si salata de varza, mini pizza + sos dulce si 2 sucuri la 250 ml.

– Pentru adulti obligatoriu meniu prestabilit: antreu + fel principal individual. Meniurile comandate si neconsumate se vor livra la pachet.Meniul pentru adulti se personalizeaza in functie de preferintele organizatorului.

– Nu se accepta introducerea din exterior de mancare, bauturi alcoolice sau nonalcoolice.
– Tortul este singurul produs care se accepta sa fie adus de catre client si numai insotit de certificat de conformitate.

– Pentru serviciul de servire a desertului adus de client se percepe o taxa de 50 lei.
– Nu se accepta artificii pentru tort, doar lumanari.
– Nu rezervam mai mult de 25 de locuri / rezervare (adulti + copii). Programul pentru mese festive in care nr de copii este mai mare sau egal cu nr de adulti este urmatorul :  luni – vineri 11.00 – 19.00 ; sambata -duminica  10.00 – 13.00.

– Pentru fiecare rezervare se percepe avans de 150 lei.
– Nu se i-a mai mult de o rezervare / zi / interval orar.
– Nu se rezerva mese in balcon.

 

VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE
VA ASTEPTAM LA DISTRACTIE !

expand_less
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.